Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - duetto

Sider: [1]
1
Deler selges / Fiat 850 eksos gies bort
« på: man 09. jun 2014, 19:02 »
Har byttet eksosen på 850n min til syrefast. Denne stod på og jeg trenger den ikke. Ser ut til å være original frem til sluttstykket som er i rustfritt stål. Ser ut til å være hjemmelaget.. Lekker i koblingen mellom som ikke er sveiset, mere teipet :)

Om noen vil ha så kan det hentes i Porsgrunn. Trenger plass i garasjen.

2
Hvor får jeg tak i ... / Plate til motorrom fiat 850
« på: lør 12. apr 2014, 17:26 »
Jeg mangler platen som skal være under radiatoren på høyre side i motorrommet til fiat 850 sport coupé. Ikke sikker på hva den kalles, men trengs for å få skikkelig kjøling til motoren.

Noen som vet hvor man kan skaffe dette?

Evt. noen som har dette på bilen sin og kan ta noen bilder/mål så jeg kan lage meg en slik en. Er vel ikke den mest kompliserte delen å lage..

3
Prosjekter / Fiat 850 Sport Coupe
« på: tir 04. mar 2014, 18:40 »
Ny (gammel) 850 Sport Coupe er kommet i hus. Kjøpte den på auksjon for et par uker side, usett. Fikk startet den i dag. Manglet bare et batteri og en lang bakke så ble det liv i den. Alt ser ut til å fungere bortsett fra ett blinklys og ett bremselys, så alt i alt bedre enn forventet. Selv varmeapparatet fungerte fint.

Den går ganske dårlig så jeg må finne ut hva grunnen til det er. Planen er å kjøre med denne i noen år før jeg tar en større restaureringsjobb med sveising av det som er av rust og omlakkering. Interiøret var veldig bra i denne.

Oljeskift, ny tenningslås (var montert en startbryter og hovedstrømsbryter ala båt som skal bort), ny eksos (hull i den), et par nye lyspærer og nye dekk så er den klar for EU kontroll og våren.

Sider: [1]