Skrevet av Emne: Delesalg fra Norsk Transporthistorisk Museum i Trøgstad  (Lest 1388 ganger)

Utlogget styret

  • Global Moderator
  • Novellino
  • *****
  • Innlegg: 24
    • Vis profil
Delesalg fra Norsk Transporthistorisk Museum i Trøgstad
« på: søn 12. apr 2015, 20:16 »
Norsk Transporthistorisk Museum
postboks 10,    1861 Trøgstad
Org.nr.: 985 341 567

Norsk FIAT Register

Salg fra vårt dele-lager.

Lørdag 25. april 2015 arrangerer vi treff ved våre klubbgarasjer i Trøgstad i Østfold for alle typer kjøretøyer eldre enn 30 år. Vårt område er åpent fra kl. 10 til ca. kl. 15. Dette er noe vi har arrangert i ca. 10 år, og vi får hvert år besøk av ca. 100 kjøretøyer, både store og tunge, mellomstore og noen små og lette. For å komme til oss kjører dere E-18 mot Sverige. I Askim er det skiltet mot Trøgstad på RV 115. Kjører dere til Mysen er det skiltet mot Trøgstad på RV 22. Veien fra Mysen til Trøgstad anbefales.
Vi har salg av kaffe og vafler samt pølser og brus.
I vinter har et av våre medlemmer startet en opprydding og sortering av deler på vårt lager. Vi har en del bremse-deler til FIAT, samt litt annet. Vedlagt finner dere oversikt over hva som er funnet fram av deler som passer til medlemmene i deres klubb.
Vennligst gjør det kjent for deres medlemmer både angående treffet og hvilke deler vi har for salg. Vedlagt sender vi oversikt over hva vi har av deler som passer til kjøretøyer som deres medlemmer er interesserte i.
Velkommen til oss lørdag 25. april. Passer det ikke for dere denne lørdagen ? Vi er til stede i lokalene våre de fleste tirsdager. Passer det bedre en tirsdag, så send en mail, og vi åpner lageret for dere.
KUN KONTANT SALG ! !         Vi har ikke terminal for bank-kort.
Hilsen "lager-rydderen".  Forespørsel om deler kan sendes   royhei@online.no   

« Siste redigering: man 13. apr 2015, 08:03 av styret »